Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
NederlandsEnglish
 
  MICROMAT®/MINIMAT® ESD Handschroevendraaier  
 

 

Aandraaimoment van 0,02 – 5 Nm  
     
 

• ESD veilig
• Hoge aandraaimoment nauwkeurigheid

• 11 verschillende toerentallen
• Geïntegreerd snelwissel systeem op alle modellen
• Ergonomisch, lange levensduur, stil

 
 

ESD is een afkorting voor Electro Static Discharge, letterlijk vertaald: elektrostatische ontlading. De ontlading van statische elektriciteit is een natuurkundig fenomeen. Een dergelijke ontlading kan echter desastreuze gevolgen hebben voor de gevoelige elektronische componenten die tegenwoordig op vrijwel alle printplaten te vinden zijn. Speciaal hiervoor en voor het werken in elektrostatisch gevaarlijke ruimtes hebben wij een ESD veilige schroevendraaier ontwikkeld (Specificaties volgens EN 100 015).
Met de standaard meegeleverde geleidende persluchtslang is het mogelijk om eenvoudig een geaarde verbinding tot stand te brengen, zonder tussenkomst van extra kabels. Als extra kan er tussen het persluchtnetwerk en de ESD handschroevendraaier een connector met een weerstand van 1MΩ gemonteerd worden.

Zoals alle andere Deprag Micromat®/Minimat® schroevendraaiers heeft de ESD-Schroevendraaier een hoge aandraaimoment nauwkeurigheid, welke elke vorm van nameting overbodig maakt. Alle ESD-Schroevendraaiers zijn “push start”.
De ergonomische vormgeving van de handgreep staat garant voor het werken met weinig inspanning. De grote range van toerentallen en aandraaimomenten maakt de ESD-Schroevendraaiers geschikt voor vrijwel iedere schroefverbinding.
Buitengewone afwerking toegespitst op een ruwe industriële omgeving, garandeert een lange levensduur

 

347-528U ESD

 

Technische gegevens:

 
0,02 - 0,7 Nm  
Micromat@/Minimat®-ESD MG0 specificaties
0,2 - 2 Nm  
Micromat@/Minimat®-ESD MG1 specificaties
0,3 - 5 Nm  
Micromat@/Minimat®-ESD MG2 specificaties
 

Dokumentatie

 
  D3421DE(pdf)
  D3421EN(pdf)