Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
NederlandsEnglish
 
  Elektrische handschroevendraaier rechte uitvoering  
 

 

Het alternatief, wanneer er geen perslucht voorhanden is.  
     
  Controller
De nieuwe controller zorgt voor het extreem snel uitschakelen van de aandrijfmotor bij het bereiken van het vooraf ingesteld koppel en reduceert hiermee de invloed van kinetische energie dat word overgebracht naar de mechanische koppeling.
De nieuwe generatie elektrische schroevendraaiers kan via de voeding met de Deprag functiecontroller worden aangesloten,  zodat deze als standaard F - schroevendraaier gebruikt kan worden.
Bij het verschroeven van componenten die gevoelig zijn voor elektrostatische ontlading kan dit gereedschap voorzien worden van een ESD veilige behuizing die op aanvraag leverbaar is. De aarding van het insteekgereedschap gaat hiermee via de schroevendraaier resp. de controller en voldoet daarmee aan de ESD voorschriften.

Voeding
Alle netspanningen tussen de 90 en 260 V. Met de nieuwe generatie voedingen kunnen twee schroevendraaiers met behulp van een verdeler (optie) op één voeding aangesloten worden.

Aandrijving
Hoogtoerige gelijkstroommotor met laagspanningsvoeding.

Aandraaimoment
Instelbaar van 0,1 tot 3,2 Nm met een mechanische afslagkoppeling.

Geluidsniveau

Minder dan 70dB(A)

DEPRAG heeft een nieuwe generatie elektrische handbediende schroevendraaiers ontwikkeld voor gebruik in assemblagesituaties zonder persluchtvoorziening.  Hoewel weinig groter dan de traditionele MINIMAT® en MICROMAT® schroevendraaiers zijn deze schroevendraaiers ergonomisch gevormd en verkrijgbaar met alle standaard opties zoals druk- start, hevelstart, “F” functie, ESD veilige uitrusting, etc.
Drie verschillende motorgrootten zijn verkrijgbaar met als maximaal beschikbaar koppel van 3,2 Nm. Het koppel wordt afgesteld op de mechanische afslagkoppeling en bied een nauwkeurigheid van +- 5% standaard afwijking. De externe laagspanningsvoeding van 30 resp. 35 Volt garandeert een veilige werking.
Ons standaard programma van schroefbits kan gebruikt worden met deze schroevendraaier.
Als gebruik van zoekers(met schroefaanzuiging) is vereist bieden wij een volledig programma zoekers en geleiders.

 
   
341E-101U
 

Technische gegevens:

 
0,1 - 3,2 Nm  
Elektrische handschroevendraaier specificaties
 

Dokumentatie

 
  D3480DE(pdf)
  D3480EN(pdf)