Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
NederlandsEnglish
 
  Toevoerautomaat voor "onderdelen op rol"  
 

 

Voor het aanvoeren van onderdelen die voorzien zijn van een zelfklevende laag.

 
     
 

• Inzetbaar voor enkelzijdig en dubbelzijdig klevende componenten
• Mogelijkheid tot integratie met assemblagesystemen
• Bijzonder krachtig in combinatie met het DEPRAG DCAM montagestation.

 
 

De DEPRAG toevoerautomaat voor “onderdelen op rol” is speciaal ontworpen voor de toevoer van componenten voorzien van een zelfklevende laag en die hiermee zijn bevestigd op een rol. Deze rollen, meestal geproduceerd volgens het “cut” principe, worden in toenemende mate gebruikt in de elektronica industrie.
Met het gebruik van dit toevoersysteem wordt het mogelijk om zowel enkelzijdig als dubbelzijdig klevende componenten te verwerken, veelal worden deze componenten gebruikt voor afdichtdoeleinden. De DEPRAG toevoerautomaat brengt de onderdelen nauwkeurig in positie en door middel van een speciale kam wordt het dragerfolie verwijderd en gewikkeld afgevoerd.
Een eenvoudige instelbaarheid van de afnamepositie (in hoogte en x-richting), de snelle ontgrendeling van de aandrijfrol, een banddetectie en de eenvoudige bereikbaarheid van alle essentiële componenten zijn de voornaamste kenmerken van de DEPRAG toevoerautomaat, zodat een snelle en eenvoudige integratie in elk systeem mogelijk is. In combinatie met een DCAM montagestation ontstaat er een hoogst efficiënt en compact assemblagesysteem met een hoge output en een grote diversiteit.

 
0111-P-1
 

Technische gegevens:

 
     
Specificaties
 

Dokumentatie

 
  D3870DE(pdf)
  D3870EN(pdf)